Massage

Massage är inte enbart en behandling som är avstressande och skön, det ger också goda resultat inom idrott och friskvård. Tränar man mycket och ofta gynnar en massagebehandling återhämtningsprosessen i och med ökad blodgenomströmning, som hjälper till att transportera bort slaggprodukter som bildas. På så sätt håller man muskulaturen mjuk och följsam.

Fler och fler människor lever i en stressad miljö, kanske med felaktig ergonomi och med ensidigt arbete. Det gör att nacke, axlar och rygg ofta tar stryk och musklerna blir korta och spända. För att "överleva" kompenserar man och således blir det en kedjereaktion i kroppen. Kanske kommer värken i övre delen av ryggen i själva verket från höfterna? Höfternas obalans kanske i sin tur kommer från fötterna som då är den egentliga orsaken till värk och stramhet.
Jag utgår från svensk klassisk massage och anpassar behandlingen efter dina behov och önskemål.

För privatpersoner se alternativ och priser nedan.  Är du företagskund? Hör av dig för offert och avtalsförslag.

- 30 min massage 440 kr del av kropp
- 45 min massage 550 kr del/delar av kropp
- 60 min massage 650 kr helkropp ben, säte, rygg, nacke, armar
- 90 min massage 920 kr  helkropp ben, säte rygg, nacke, armar och ansikte/huvud, fötter

-
45 min Magnesium KUR 600 kr del av kropp t.ex rygg. TILLGÄNGLIG MITTEN PÅ FEB.
Rengörande exfoliering, tillförande av magnesiumolja + magnesium-wrap samt massage. Rekommenderas speciellt till idrottare och vid fysisk och/eller emotionell sress och överansträngning.


- Hot-stone massage 75 min 750 kr helkropp, djupavslappnande massage kombinerad med varma lavastenar. Ben, rygg, nacke, armar, ansikte/huvud
-
Fotmassage 20 min 350 kr fötter och underben 
-
Ansikte/nacke 30 min 390 kr nacke, ansikte, skalp


Betalning Swish eller kort, faktura efter ök.

Avbokning sker senast 12 timmar innan bokat besök, i andra fall debiteras 50% av behandlingskostanden. Vid uteblivet besök debiteras 100% av behandlingskostaden och faktura kommer att skickas hem. 
Priser gäller t.om. 2021-12-31