Grön God Morgon!

Lite sent kommer en grön drink för mars månad! Tiden har bara inte räckt till tidigare, men för all del, gör den under hela april också :-) Den här drinken kan man variera hur mycket som helst! På FormElites FB-sida tipsade någon om en liknande drink men med äpple och mango i, någon annan kanske gillar bär mer än frukt och så vidare. Det är det som jag gillar med drinkar och smoothies, det finns 1000 varianter!

Ingredienser:

  • Spenat, en stor näve. 
  • Banan, 0,5st (om det är små bananer ta en hel) 
  • Apelsin, 1 stor eller 2 små
  • Citronjuice färskpressad, 0,5 st
  • Limejuice färskpressad, 0,5 st
  • Avokado, 0,5 st
  • Ingefära färsk riven, ca 1cm
  • Vatten, så mycket som behövs för att konsistensen ska bli den du önskar

Skala, skär i bitar, pressa och lägg allt i en mixer och kör till en slät drink som du sedan njuter av både för smakens skull men också för innehållet som kommer ge dig en kanonstart på dagen tillsammans med något proteinrikt. Balanserad kost ni vet, ät från alla näringskällor :-)
Tjockleken på gröna drinken bestämmer du med mängden vatten, jag gillar den lite tjockare så man kan äta den!

Har du en favoritdrink så dela gärna och inspirera oss i en kommentar!