Kontraster

Kontor, dator, telefon, sociala medier, blogg, hemsida, pt-klienter, small groups, gym, PT och grupp-yoga , handla, laga mat, ljud, planera och tänka för kommande projekt, planera för gruppverksamhet som andra ska leda i FormElites namn och så vidare. Det är ungefär hur mina veckor ser ut. (Städning kommer längre ner på prioriteringslistan)
Kul och spännande och jag är så tacksam över hur mitt företag och jag själv utvecklats genom dom här åren!
 

På helgen tar jag mig lite tid för mig själv  och tvättar som jag för övrigt tycker är väldigt avkopplande, målar på mina tavlor, njuter av lång väl påkostad frukost till Nyhetsmorgon med tända ljus och ibland en brasa i öppna spisen. Det är också på helgerna jag sticker ut i skogen för tillsammanstid med Norton som också behöver aktiveras och få vara där han trivs allra bäst. Aldrig är jag så mycket här och nu som då. Att få gå snabbt eller långsamt, jogga eller springa över stock och sten,  ibland stanna upp och reflektera över tystnad, känna du-och-jag med Norton och överväldigas av att samhörigheten till en hund betyder så mycket, upptäcka konstverk skapade av naturen it self. 

Ibland önskar jag som säkert flera andra, att dygnet skulle ha fler timmar och veckan fler dagar, men så är inte verkligheten och just därför tror jag på kontraster! Jag skulle inte vilja vara utan det jag har. Men jag skulle faktiskt vilja lära mig att strukturera mina kontraster lite bättre. Jag behöver utmaningar, förnyelse och tröttnar ganska snart på sådant som går på rutin. Därför är det toppen för mig att ha mitt eget företag, bestämma själv hur jag och de som jobbar åt FormElite ska utvecklas. Jag vill skapa nya möjligheter med andra i branchen, lära mig nya saker kontenuerligt och skapa något som inte bara jag har glädje av. Men för att fixa det behövs kontrasterna i livet. SÅ nu sitter jag här i soffan, med en kopp te i underställ. Funderar på att byta om och sticka ner till gymmet för att köra ett ryggpass med tunga vikter och avsluta med lättare kroppsviktsaserade och sen en skön stretch. På tal om kontrast...

Ha fortsatt skön kväll, och ladda för en ny orörd vecka framför dig! /Johanna

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln