Hur planerar du inför ditt nya år?

Nu är det inte långt kvar till julafton och nyårsafton och sedan ett helt nytt orört år! När jag ser tillbaka på 2016 så har året sprungit förbi mig i en väldig fart. Mycket har hänt det här året, på alla plan men kanske mest på det personliga. När man är mitt i känns ibland saker som oändliga, men det är ju sällan det egentligen.

Vid den här tiden vet jag att det är många som tänker att man borde ta tag i de där som legat och "stört" ett tag, kanske är det värk någonstans i kroppen som gör en mindre funktionell, extra kilon som smugit sig på (eller av för den delen) som stör ens välmående eller så handlar det om helt andra målsättningar och tillstånd att befinna sig i. Vad det än är, så vill många ta tag i trådarna men bestämmer sig för att vänta till nästa år. Varför inte börja redan nu att modifiera ditt tankesystem och implementera sunda goda tankar som rör dig själv?

Att skriva ner saker underlättar, och sannorlikheten att man faktiskt utför det som står ökar, än om man försöker hålla det i sitt kom i håg. Att se text/bilder och påminnas ofta gör att nya vanor lättare tar fäste. Jag har själv gått ett utvecklingsprogram i personligt ledarskap som handlar om att tänka framåt , och vad jag själv kan göra för att utvecklas i rätt riktning. 
(Läs mer på Quentia om du är intresserad. Jag rekommenderar den varmt ovsett vad du vill nå fram till.) Ni ska bara vet hur många notislappar jag har haft i min kalender, på skärmen eller till och med i badrummet :-) Ett av mina mål handlade om mitt företag och jag har mer än delvis nått det, jag tänker fortsätta fokusera i samma riktning. 

Hur som helst, jag funderar redan nu på hur jag ska lägga upp strategin för 2017 och ungefär så här ser min lista ut:

- Jag ska fortsätta jobba på min kondition
- Jag ska bli starkare
- Jag ska dela med mig av min kunskap
- Jag ska hålla mig frisk
- Jag ska vara mer noga med min sömn
- Jag ska vidareutbilda mig så jag kan hjälpa fler klienter
- Jag ska fortsätta driva och utveckla FormElite
- Jag ska jobba på att bli mer bekväm med att vistas i vatten
- Jag ska hälsa på min familj uppe i norrland
- Jag ska yoga oftare
- Jag ska resa


Du kan också redan nu börja tänka på och utforma hur ditt nya år ska bli! - Vänta inte i onödan :-)

God Jul och Gott Nytt År önskar jag dig!
Behöver du min hjälp eller rådgivning så är jag bara några klick bort. Kontaktuppgifter finns här på sidan, du hittar FormElite på Facebook och Instagram.
 

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln