Vem kan yoga?

I helgen var jag uppe i Stockholm på en workshop med mina Tribal-yoga kollegor för lite ny inspiration och skönt yoga häng bara. Ett gemensamt pass lett av Anna som är vår utbildare följt av en stund ute i solen med nya flöden, rörelser tankar kring klasser.
Fick jordens nytändning och filer just nu på en 45 minuters klass att dra igång med inom kort.

Vi lyfte frågan - Vem kan yoga? Och var rörande överens om svaret: Alla!

Det fina med yoga är den inte behöver vara prestigefylld! Rörelser och poser kan vara så som de passar dig just nu, och du kan växa in i dom. Allt eftersom du utövar yoga i någon form utvecklas din rörelse, styrka, koordination och andning. Det kommer ge sig. Har du aldrig provat så räds inte att testa! Fokusera på vad du kan och ge dig själv en stund bara. Det är så frigörande och avslappnande, samtidigt som det gynnar oss så mycket rent mentalt.

Den här yogaformen är dynamisk och pågår i flöden som avlöser varandra. Jag och du kanske inte utför rörelserna helt i synk under passet, men det spelar ingen roll. Det är tillräckligt många repetitioner för att alla ska hinna känna in ordentligt. Du utför rörelserna och posen så som din kropp tillåter för tillfället. Du andas i din takt, det faller sig ganska naturligt med in och utandningar. Det viktigaste är i alla fall ATT vi andas :-)

Är du nyfiken på att testa, så håll utkik efter info längre fram!

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln