"High five" teamet!

Stavgångskurserna som FormElite anordnade i början på året börjar gå mot sitt slut, den i Smålandsstenar hade avslutning igårkväll. Jag lutar mig lite tillbaka i stolen och känner mig så jäkla nöjd och glad!

Det var en chansning att dra igång dessa eftersom många tyvärr fortfarande förknippar stavträning med trist "mormors-motion". Men i själva verket kan man få ut ett riktigt skönt helkroppspass med kondition, styrka, rörlighet och sköna stretchar. Visst det är lite teknik i hur man använder stavarna, men när den sitter så sitter den. Det är som att lära sig cykla, när man väl kan det så kan man det för alltid.

Hur som helst, kurserna blev av och vi hade ett ganska lagomt antal deltagare. Upplägget kändes toppen och kursen vände sig till alla oavsett fysisk status. 8 veckor gruppträning som förhoppningsvis övergår i fortsatt egenträning. Dessutom har jag nöjet att få ha två fantastiska tjejer som ledare då jag själv är uppbokad på företagskurser och privata klienter. Internutbildning och upplägg hade jag redan planerat så i jakten på ledare hade jag några alternativ jag kunde tänka mig. Är det något jag är noga med så är det tydlighet, noll frågetecken och rak, ärlig och bra kommunikation mellan mig och de som ska utföra jobb åt mig. Naturligtvis för ledarnas skull, men absolut för att jag själv ska kunna slappna av och lita på att allt utförs enligt mina visioner. Så ego är jag, jag vill att mitt företag ska erbjuda bara det bästa.

Tack till Anna och Angelika för att ni gjort ett toppenjobb!
(För er som är nyfikna på vilka bönorna är kan ni kolla på samarbetsfliken)

Fler kurser är under planering. Skulle du också vilja vara kursledare/hjälpledare åt FormElite så maila mig gärna lite info om dig själv så hör jag av mig om det dyker upp något som kan vara lämpligt.

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln