Form...elite

Mitt företagsnamn FormElite, har med olika former att göra. Form som i att forma kroppen och forma hälsan till den allra bästa = elite. Men också med form som i konst, grafisk design, färg och form på fransar och bryn, för länge sedan utbildade jag mig inom permanent make-up och så vidare. Jag har hållt på med olika former av form på olika sätt så länge jag minns. 

Det roliga är att form inte tolkas likadant för nästan någon av oss. Titta på en målning, vad ser du? Vilken känsla får du? Det jag känner och som kommer ut på duk genom färg, pensel och mönster är med all säkerhet inte samma som du känner. Min ultimata form när det gäller hälsa, idrott, kropp är säkert inte likadan som någora andra. Det är olikheterna som gör det spännande!

För några år sedan hade jag lite "på begäran" en utställning. Eller förresten, det var en vernissage! Låter snyggare så. Jag brassade på med att hyra lokal med stora skyltfönster, bubbel, snittar och fixade skön bakgrundsmusik och bjöd in. Ska det vara, så ska det vara liksom. All or nothing! Ok, jag bjöd in en annan tjej också som målar men på ett helt annat sätt och med ett annat uttryck. Superhärliga tavlor så det var riktigt kul att hon hängde på. Kände mig rätt så bekväm i det, till kvällen innan. Jösses vilken ångest jag fick! Tankar som -Vem tror jag att jag är? - Skulle någon vilja se mitt kladd?  Folk kommer tro jag är tokig med det jag målar! och så vidare..
Ofta tänker jag att jag kunde ha gjort bättre, lite annorlunda så hade det blivit 100% 
Men, varför skulle folk fråga om utställning om dom inte gillade mina tavlor? Skulle folk säga så bara för att va snälla? Skulle dom köpa mina tavlor om dom inte gillade dom?
 - Nä, skärp mig bara.
Vad hände? Jo, jag sålde  nästan alla tavlor jag hade! Efter det har jag blivit kontaktad av nya köpare, några som vill ha mina alster som utställning i sina offentliga miljöer. Det är ju inte klokt va!? Kul så klart! Några säljer jag, några måste bo kvar hos mig. Går liksom inte att släppa taget om dom. Mina målar-il kommer med jämna mellanrum, men kanske lite mer sällan nu än förr. Men nu har jag ett, och här ser ni en liten del av en. Ska säga att jag numera är mycket mer avslappnad angående mina tavlor, jag gör dom för mig. Att andra gillar dom är grym bonus :-)

Det blev ett inlägg av privat karaktär det här, och det kommer säkert komma alla möjliga varianter. 

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln